Ninove 02 Apr 2020 - 18u29
Broken Clouds
10.09°C

Ninoofse handelaars over de ‘coronamaatregelen’

13 maart 2020

NINOVE – De strikte maatregelen, die ook in Ninove gelden, treffen de handelaars bijzonder zwaar. Wij gingen even langs bij een aantal onder hen en peilden naar hun reacties.

Over het algemeen is er begrip voor de maatregelen, maar het blijft een harde pil om te slikken.

Zeker de horeca-zaken zullen hieronder lijden.

Al is het wellicht voor sommigen de kans om creatieve oplossingen te bedenken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons