Ninove 02 Apr 2020 - 19u16
Broken Clouds
10.09°C

Bistro Gelati maakt plaats voor restaurant JustM

08 februari 2020

NINOVE – Bistro Gelati, een van de bekendste Ninoofse horecazaken, sluit dinsdag 31 maart de deuren. Op vrijdag 10 april start onderneemster Nathalie Deraedt hier restaurant JustM.

Na negen mooie jaren vol met ijsjes, croques en andere snacks slaat onderneemster Nathalie Deraedt een andere weg in. Ze droomde al lang van een echt restaurant, waar alles draait rond gezellig tafelen en verfijnd eten.

Samen met chefs Jonathan De Geyseleer (de voormalige chef van ’t Oud Notarishuys) en Miguel De Buck start ze op 10 april met een vernieuwend horecaconcept: restaurant JustM.

“Gezellig tafelen is ons uitgangspunt”, vertelt Nathalie. “In de gezellige aperobar zal je in stijl kunnen aperitieven en genieten van originele aperitiefplanken om te delen. In onze keuken leggen we de focus op originele vleesbereidingen. Maar ook groenten en vis zetten wij creatief op de kaart.”

“Desserts schrijven wij bij JustM met een grote D”, voegt chef Jonathan er nog aan toe. “Desserts zijn echt mijn ‘dada’. Klassiekers in een vernieuwend kleedje stoppen is wat ik het allerliefste doe.”

De opening van JustM is voorzien voor vrijdag 10 april.

Ondertussen wil Nathalie in schoonheid afscheid nemen en haar trouwe klanten bedanken voor de vele mooie momenten. Ze trakteert daarom iedereen, die op 31 maart langskomt, op een gratis ijsje.

MLI

Beelden - Multimediamax

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons