Ninove 06 Apr 2020 - 20u21
Clear Sky
17.74°C

De nieuwe Spar-vestiging in Winnik zal dubbel zo groot zijn

06 februari 2020

DENDERWINDEKE – De voorbereidingen voor een totaal nieuwe Spar-vestiging aan de Edingsesteenweg zijn volop aan de gang. Op 1 april starten de grondwerken en begin november 2020 moet de nieuwbouw achter de huidige winkel klaar zijn.

“Wij kijken er echt naar uit”, zegde ons zaakvoerder Kris Borloo van de Winnikse Spar. “Elke vierkante meter is hier echt opgebruikt. De voorbereidingen voor de nieuwbouw zijn gestart in 2016 en binnenkort beginnen wij er echt aan. De aanbesteding voor de aanneming loopt. Op 1 april starten de grondwerken en dan volgt de bouw zelf. De mensen van Spar zorgen daarna voor de binneninrichting van de winkel, die begin november moet klaar. Nadien breken we de oude winkel af en beschikken we rond half december over een ruimere bijkomende parking. Die was ook echt nodig.”

Verdubbeling

Spar Denderwindeke is een succes. “Wij zijn daardoor gewoon te klein geworden. Toen we de kans kregen om de achterliggende loods en de grond te kopen, zijn we daar uiteraard op ingegaan. De bruto oppervlakte van de nieuwe winkel zal 1.350 m² beslaan, waarvan 800 m² winkelruimte. Dat is bijna het dubbele van de huidige winkel. We zullen dus meer en een breder gamma aan producten kunnen aanbieden.”

Kris Borloo en de medewerkers zullen dus vanaf november hun vele klanten nog beter kunnen bedienen.

Info: Spar Denderwindeke.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons