Ninove 03 Apr 2020 - 16u52
Few Clouds
6.28°C

Gigatek Ninove houdt totale uitverkoop en gaat online verder

22 januari 2020
Gigatek Ninove houdt totale uitverkoop en gaat online verder

NINOVE – Na een jarenlange dienstverlening in de vestiging aan de Albertlaan, wil Gigatek het over een andere boeg gooien kiest het resoluut voor de online verkoop.

Gigatek is een speciaalzaak van elektrotechnisch materiaal met 20 jaar ervaring op het vlak van elektrisch installatiemateriaal, verlichting en hernieuwbare energieproducten.

De winkel aan de Albertlaan 109-111 in Ninove zal definitief sluiten, maar de klant zal online nog steeds kunnen genieten van de kwalitatieve producten. Het doel is om de webshop op een professionele manier verder uit te bouwen.

In tussentijd krijg je de gelegenheid om tegen giga-kortingen alle artikelen uit voorraad aan te kopen.

De winkel is nog dagelijks open tot eind januari. Vanaf februari en tot einde maart is hij enkel open op woensdag en zaterdag.

Gigatek gaat online verder.

Info: Gigatek – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – 0471 87 69 14.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons