Ninove 04 Apr 2020 - 20u18
Few Clouds
14.95°C

Trouwersdagen: Juweliers Nachtergaele helpt je om de perfecte trouwringen te kiezen

16 januari 2020

NINOVE – Van 14 tot 26 januari organiseert juweliers Nachtergaele de trouwersdagen. Toekomstige koppels kunnen hier met deskundig advies hun perfecte trouwringen uitkiezen.

Leen Van Hecke, zaakvoerdster: “We organiseren deze trouwersdagen al voor het vierde jaar. Ook dit keer hebben we van de verschillende leveranciers al hun modellen van trouwringen binnengekregen; ik schat meer dan zeshonderd. De koppels zullen dus een grote keuze hebben. Het is toch belangrijk dat ze de ringen kunnen zien en vastnemen vooraleer ze kiezen en kopen. Wij kennen al deze collecties, zodat wij hun vragen op een deskundige manier kunnen beantwoorden.”

Sommige koppels vallen onmiddellijk voor een bepaald model. “Anderen doen er wat langer over. Maar het is goed om rustig de tijd te nemen en de uiteindelijke perfecte keuze te maken. Wij zorgen voor een glaasje bubbels of een lekker kopje koffie.”

Van bubbels gesproken: de trouwers krijgen bij aankoop een fles cava mee, bovenop de gratis gravure en de directe korting van 10 %.

De trouwersdagen hebben plaats van 14 tot 26 januari 2020 (open op zondag 19 januari).
Info: Juweliers Nachtergaele.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons