Ninove 05 Apr 2020 - 00u07
Few Clouds
14.95°C

Drukke zaterdag in centrum tijdens koopweekend voor Kerst

21 december 2019
Drukke zaterdag in centrum tijdens koopweekend voor Kerst

NINOVE - Handelaars tevreden over drukke zaterdag voor kerst, veel volk en goede verkoopcijfers.

Het was zaterdag zeer druk in het centrum door mensen die hun kerstinkopen aan het doen waren. We vroegen enkele handelaars naar hun verkoop en ze reageerden zeer tevreden. Het werd de voorlopig drukste dag van de eindejaarsperiode.

In alle winkelstraten veel volk en ook in het Ninia shopping center was het over de koppen lopen.

Ook aan de kermisattracties en oliebollen was het aanschuiven. En eveneens druk op de schaatspiste om rondjes te rijden.

In de Lavendelstraat konden de kinderen dan weer terecht in het huisje van de Kerstman, waar ze lekkers kregen.

En bij valavond reden enkele verlichte trucks door het centrum.

Ook op zondag zijn alle winkels in het centrum en het Ninia shopping center geopend in de namiddag. Men kan ook dan nog terecht in het huisje van de Kerstman in de Lavendelstraat en bij het overhandigen van een tekening krijgen de kindjes een extra verrassing.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons