Ninove 30 Mar 2020 - 12u28
Clear Sky
1.84°C

Feest op de markt tijdens vijf marktdagen in december

02 december 2019
Feest op de markt tijdens vijf marktdagen in december

NINOVE – De dienst lokale economie en het marktcomité organiseren in december opnieuw een actie op de dinsdagmarkt. Klanten maken kans op een reischeques ter waarde van € 250 of € 500.

Tijdens de hele maand december kunnen klanten op dinsdag sparen op de markt. Bij iedere aankoop aan de deelnemende kramen krijgen zij een stempel.

Er zijn 3 marktzones: Graanmarkt, Centrumlaan en de verhuisde markt (Niniaplein en gedeelte Centrumlaan aan nieuw politiegebouw). Voor een volle stempelkaart heb je 1 stempel per zone nodig.

Volle spaarkaarten kun je tijdens de maand december deponeren in 2 wedstrijdboxen: één in de verhuisde zone en één op de Graanmarkt.

Door deel te nemen maakt de klant kans op een reischeque van € 250 of van € 500; er zijn in totaal 5 cheques te winnen.

Tijdens de eerste markt van het nieuwe jaar, op 7 januari 2020, vindt de uitreiking plaats op de Graanmarkt om 12 uur.

De markten tijdens de kerstvakantie hebben plaats op 24 en 31 december.
Alle marktdagen in december 2019: op de dinsdagen 3-10-17-24-31 december.
Info: lokale economie – 054-31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons