Ninove 30 Mar 2020 - 12u01
Clear Sky
1.84°C

Lokale makers houden markt in De Kuip

19 november 2019
Lokale makers houden markt in De Kuip

NINOVE – De markt van lokale makers heeft plaats zondag 24 november in De Kuip aan de Parklaan.

Op de lokale markt presenteren standhouders een divers aanbod: kleren, meubels, juwelen, koffie, kaas... noem maar op.

Je vindt er leuke en originele koopjes; niet onbelangrijk met de komende pakjesperiode in het achterhoofd.

Praktisch

  • Datum en uur: zondag 24 november 2019, van 11 uur tot 17 uur.
  • Plaats: De Kuip, Parklaan 1 Ninove
  • Gratis toegang voor bezoekers.
Info: Lokale makersDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons