Ninove 30 Mar 2020 - 12u08
Clear Sky
1.84°C

Opendeurdagen bij 20 jaar Dilinesoft

19 november 2019

DENDERWINDEKE – Dilinesoft is al 20 jaar een begrip in Denderwindeke en omstreken voor interieurdecoratie. Zij staan voor hoogwaardige producten, scherpe prijzen en maximale klantentevredenheid.

Wil je het zien en meemaken, kom dan naar de opendeurdagen van Dilinesoft op:

 6 december van 9 tot 18 uur &  7 en 8 december van 9 tot 17 uur.

Dilinesoft
Edingsesteenweg 271
Denderwindeke

Deel dit verder en maak kans op een cadeaubon van Dilinesoft van 50 euro!
De winnaar maken we bekend op woensdag 4 december om 18 uur.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons