Ninove 04 Apr 2020 - 00u30
Scattered Clouds
6.81°C

Kleinste modewinkeltje van Ninove opent zijn deuren

25 oktober 2019

OUTER - Kleinste kledingwinkeltje van Ninove opent zijn deuren in Gentsestraat.

Romina Paci heeft steeds een hart voor mode gehad en verwezenlijkt met de opening van haar eigen winkeltje, Romila, haar droom. Men kan er terecht voor dameskleding en de bijhorende accessoires.

Het gezellig winkeltje is gelegen in de Gentsestraat 105, Outer-Ninove. De winkel is open op vrijdag van 15u tot 19 u en op zaterdag tussen 10.00 u en 18.00 u. Tweewekelijks is de winkel ook op zondag namiddag open.

GNE - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons