Ninove 06 Apr 2020 - 21u20
Clear Sky
17.74°C

Feestelijke opening Leonidas-vestiging in Ninia shopping Center

27 oktober 2019

NINOVE - Leonidas opende de deuren in het Ninia Shopping Center.

Sven Rottiers staat vanaf vrijdag 25 oktober in voor de nieuwe Leonidas shop in het shopping center. Tijdens dit openingsweekend verwelkomt Sven iedereen met een glaasje en pralines.

Leonidas is een Belgische keten die hoofdzakelijk chocolade en pralines verkoopt. De gekende winkelketen bestaat op internationaal vlak.

Leonidas verkoopt onder andere verse pralines, confiserie, marsepein en decoratie. Als troef heeft Leonidas "de beroemde Belgische chocolade".

De nieuwe winkel is gevestigd tussen kledingwinkel Lola&Liza en schoenzaak Torfs in het Ninia shoppingcenter.

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons