Ninove 30 Mar 2020 - 13u17
Few Clouds
8.19°C

Leonidas - Rottiers schenkt 7,5kg pralines weg

19 oktober 2019
Leonidas - Rottiers schenkt 7,5kg pralines weg
NINOVE - Leonidas, bekend van de Belgische pralines, opent vanaf morgen vrijdag 25 oktober om 9 uur zijn nieuwe vestiging in het Ninia shopping center.
 
De nieuwe winkel zal zich vestigen tussen kledingwinkel Lola&Liza en schoenzaak Torfs.
Ninofmedia mag hiervoor in totaal 7,5kg Leonidas lekkers weggeven verdeeld in dozen van 750gr
 
!! Deel Dit Verder en like onze Ninofmedia facebookpagina winnaars maken we bekend op donderdag 31 oktober !!
 
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons