Ninove 30 Mar 2020 - 12u24
Clear Sky
1.84°C

Carrosseriebedrijf Watripont op nieuwe locatie aan de Breeweg

14 oktober 2019

APPELTERRE-EICHEM – Het carrosseriebedrijf verhuisde recent van de ’t Angereelstraat naar een nieuwe garage langs de Breeweg. Daarmee zet Chris Watripont een volgende stap in de uitbouw van zijn succesvolle zaak.

Van kindsbeen al is hij gefascineerd door auto’s; geen wonder dat Chris zich ontpopte tot een vakkundige carrossier. “In 2008 heb ik de eerste stap gezet als zelfstandige, aanvankelijk in bijberoep. En sindsdien is de zaak gegroeid. In 2011 ben ik dan zelfstandig carrossier in hoofdberoep geworden. Onze garage was gevestigd in de ’t Angereelstraat.”

Maar daar kwam plaatsgebrek en dus week de zaak uit naar de Breeweg. “We kochten vorig jaar dit pand, waar vroeger steenkapperij De Tant was gevestigd. En nu starten we hier de vernieuwde en verruimde zaak op. We zijn vooral gespecialiseerd in spuitwerk en herstelling van alle merken. Hier kun je een wagen nog echt laten herstellen in plaats van de onderdelen onmiddellijk te laten vervangen.”

Met deze nieuwe werkplaats investeert carrosseriebedrijf Watripont in een toekomst met nog meer kwaliteit. Tot grote tevredenheid van de groeiende klantenkring.

Info: Carrosserie Watripont – Breeweg 73 Appelterre-Eichem – 0497-46 19 84 – 054-34 34 31.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons