Ninove 06 Apr 2020 - 22u09
Clear Sky
17.74°C

Winkels van Neckermann in Ninove en Aalst blijven behouden

11 oktober 2019
Winkels van Neckermann in Ninove en Aalst blijven behouden

NINOVE – Het Spaanse Wamos neemt 62 van de 91 Neckermann-winkels over. Onder hen de vestigingen in Aalst en Ninove.

Thomas Cook Retail België vroeg twee weken terug het faillissement aan.

Donderdag 11 oktober bereikten de curatoren een akkoord met het Spaanse Wamos voor de overname van 62 winkels. Van de 500 personeelsleden blijven er ongeveer 200 aan de slag.

29 winkels gaan dicht, waarvan 28 in Vlaanderen. De filialen in Aalst en Ninove blijven bestaan en zullen net als de andere behouden winkels vanaf maandag 21 oktober terug opengaan.

De merknaam van de keten blijft Neckermann, maar de winkels en de website zullen enkel pakketreizen, hotelverblijven, vliegtickets en rondreizen van derden verkopen zoals Corendon, Pegase, Club Med en MisterFly.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons