Ninove 05 Apr 2020 - 20u27
Clear Sky
17.02°C

Glenn's Frietmobiel opent met 'Mr Brochette' nieuwe frituur

04 oktober 2019

MEERBEKE  - Glenn Symoens opent langsheen de Halsesteenweg in Meerbeke 'Mr. Brochette'.

Glenn is reeds vele jaren gekend van de rijdende frituur 'Glenn's Frietmobiel', waarmee hij langs verschillende wijken in Ninove frietjes verkoopt.

Voortaan kan men echter ook terecht in de vaste frituur op de Halsesteenweg 18. Hiermee zet Glenn samen met zijn team een nieuwe stap met de Belgische specialiteit bij uitstek, nl frietjes van de frituur. Donderdagavond vond een receptie plaats in de nieuwe zaak.

De specialiteit is, hoe kan het ook anders met deze naam, zelfbereide brochettes, verder zijn er tal van andere eigen bereide gerechten te verkrijgen.

De Frietmobiel blijft verder feestjes verzorgen aan huis of op evenementen, en zal eveneens zijn rondes verderzetten.

Info : Mr. Brochette is open van woensdag tot maandag tussen 11.30u en 13.30u en van 17.00 u tot 22.00 u.

Halsesteenweg 18 in Meerbeke. Tel 0473/ 36 32 23

 Deel dit verder en maak kans op een van de waardebons van 10 euro geschonken door Mr Brochette

 GNE  -Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons