Ninove 09 Apr 2020 - 20u46
Clear Sky
21.86°C

Unizo-Ninove lanceert de winkelkabas tijdens weekend van de klant

01 oktober 2019
Unizo-Ninove lanceert de winkelkabas tijdens weekend van de klant

NINOVE – De lokale Unizo-afdeling lanceert de winkelkabas. Tijdens het weekend van de klant op 5 en 6 oktober wil Unizo Ninove daarmee de lokale handel ondersteunen en in een trendy daglicht plaatsen.

De herbruikbare katoenen tassen zijn voorzien van een Ninoofs opschrift en zal je enkel kunnen krijgen bij lokale handelaars. Er is bewust gekozen voor een ecologische en lokaal geproduceerde winkeltas.

Op die manier hoopt de lokale Unizo-afdeling het winkelen in Ninove in een positief daglicht te stellen tijdens het weekend van de klant op 5 en 6 oktober.

Info: Unizo NinoveWeekend van de klant.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons