Ninove 03 Apr 2020 - 22u36
Scattered Clouds
6.81°C

Start-upwinkel ‘à la boneur’ vanaf morgen open

06 september 2019
Start-upwinkel ‘à la boneur’ vanaf morgen open

NINOVE – Griet Beazar en Kris De Pril uit Outer openen vanaf 7 september 2019 tijdens de jaarmarkt een conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein. Tot en met juni 2020 vind je in ‘à la boneur’ een fijn aanbod lifestyle-artikelen, cadeautjes, juwelen, accessoires, decoratie, papierwaren, keramiek, kinderspeelgoed.

Ook interesse?

De star-up winkel laat je toe om een nieuw concept of een nieuwe reeks producten te testen of om na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Op die manier wil de stad je een opstapje geven naar een succesvolle zaak én wil ze meer vernieuwende winkelconcepten aantrekken in de handelskern. Je kan het pand van de stad huren voor een periode van 4 maand tot 1 jaar tegen een sterk verlaagde huurprijs.

Heb jij ook een uniek idee voor een winkel in Ninove en wens je net zoals Griet en Kris eerst je concept een aantal maanden uit te testen? Neem dan zeker een kijkje op www.ninove.be/start-upwinkel en stel je ook kandidaat.

Info: dienst lokale economie – 054 31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons