Ninove 26 Feb 2020 - 02u38
Lichte regen
9.12°C

Conceptstore ‘à la bonheur’ in start-upwinkel

08 juli 2019
Conceptstore ‘à la bonheur’ in start-upwinkel

NINOVE – Griet Beazar en Kris De Pril uit Outer openen vanaf september 2019 een conceptstore in de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein. Tot en met juni 2020 vind je in ‘à la boneur’ een fijn aanbod lifestyle-artikelen, cadeautjes, juwelen, accessoires, decoratie, papierwaren, keramiek, kinderspeelgoed.

Dit is de eerste handelszaak, die de start-upwinkel betrekt. De nadruk ligt op lokale producten. Je zal er ook terecht kunnen voor artikelen, die je niet in de grote ketens vindt. Ook via de webshop zal je hun assortiment kunnen kopen. Vanaf 2020 organiseren ze workshops.

Vanaf 2021 plannen Griet en Kris hun handelszaak elders in het centrum van Ninove uit te baten.

Openingsuren: dinsdag van 9 uur tot 18 uur; van woensdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 18 uur.

Ook interesse?

De star-up winkel laat je toe om een nieuw concept of een nieuwe reeks producten te testen of om na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Op die manier wil de stad je een opstapje geven naar een succesvolle zaak én wil ze meer vernieuwende winkelconcepten aantrekken in de handelskern. Je kan het pand van de stad huren voor een periode van 4 maand tot 1 jaar tegen een sterk verlaagde huurprijs.

Heb jij ook een uniek idee voor een winkel in Ninove en wens je net zoals Griet en Kris eerst je concept een aantal maanden uit te testen? Neem dan zeker een kijkje op www.ninove.be/start-upwinkel en stel je ook kandidaat.

Info: dienst lokale economie – 054 31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons