Ninove 08 Apr 2020 - 15u54
Overcast Clouds
12.03°C

Topdagen in de Ninoofse binnenstad

13 juni 2019
Topdagen in de Ninoofse binnenstad

NINOVE – Onder de noemer ‘Ninove zomert’, presteren de handelaars uit de binnenstad tijdens het weekend van 15 en 16 juni een aanlokkelijk aanbod voor het grote publiek.

Vanaf de Lavendelstraat tot aan de Centrumlaan zal er sfeer zijn over de hele lijn.

Een goochelende clown zal zaterdag en zondag aan de Lavendelstraat tussen 14 uur en 17 uur de kinderen in vervoering weten te brengen.

Ter hoogte van taverne Ninive kunnen de liefhebbers van country terecht.

Jong en oud mogen zich zaterdag vanaf 9 uur uitleven en proberen staande te blijven op de sweeper in de Beverstraat. En ook de springkastelen zullen de jongeren weten te bekoren.

Zaterdag en zondag zorgen een dj en Rik De Saedeleer (zondag 14-16 uur) van 10 tot 18 uur voor ‘music & cocktails’; het zal genieten zijn op het Oudstrijdersplein en de vele terrasjes in de buurt.

De topdagen zijn geen braderie met import kraampjes. Het zijn de handelaars zelf, die de deuren van hun eigen zaken openzetten en/of zelf kraampjes voorzien.

Koopjes zullen er zijn: in overvloed zijn, naar ieders smaak en naar ieders beurs.

Info: Website Verenigde Handelaars NinoveFacebookpagina VH Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons