Ninove 26 Feb 2020 - 03u15
Lichte regen
2.91°C

Holland&Barrett en Confidentiel lingerie openen twee nieuwe winkels in het Ninia shopping center

29 mei 2019
Holland&Barrett en Confidentiel lingerie openen twee nieuwe winkels in het Ninia shopping center

NINOVE – Met de opening van twee nieuwe winkels zijn in Ninia Shopping Center de leegstaande winkelpanden voor het grootste deel weggewerkt.

Net als in de rest van Vlaanderen heeft Ninove al enige tijd te maken met veel leegstaande winkelpanden. Ook het Ninia Shopping Center kreeg er de laatste jaren mee af te rekenen. Maar nu lijkt het tij gekeerd en heeft Ninia een nieuw elan gevonden met nieuwe, mooie en gezellige shops waar je terecht kunt voor een uitgebreid aanbod.

Met Holland&Barrett komt er een winkel bij, die gespecialiseerd is in gezondheidsproducten. Je vindt er een ruim gamma: van voeding over make-up tot verzorgingsproducten. Je hebt er ondermeer de keuze uit honderden soorten thee. De slogan van Holland&Barrett is 'jouw winkel vol natuurlijke trends'. De opening is voorzien op vrijdag 31 mei.

Ook Confidentiel Lingerie vestigt zich in het Ninoofse shoppingcentrum. De shop in Ninia is één van de eerste van Confidentiel in Vlaanderen. Je vindt er alle soorten lingerie voor meisjes en vrouwen. De opening is voorzien begin juni.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons