Ninove 01 Apr 2020 - 23u42
Clear Sky
7.73°C

Het 'Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen' betrekt nieuw kantoor

02 mei 2019
Het 'Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen' betrekt nieuw kantoor

NINOVE  - Het NZVL werd in Ninove opgestart in september 1982 langs de Onderwijslaan. Nu werd een nieuw gebouw in gebruik genomen op enkele meters van de vorige vestiging, nl op de hoek van de Burchtstraat met de Onderwijslaan.

Er werken momenteel 2 voltijdse klantenadviseurs in het kantoor.

Het NZVL is niet alleen het sterkst groeiende ziekenfonds op mensenmaat, je kan er ook terecht voor huwelijkssparen vanaf 14 jaar en voor het uitlenen van medisch materiaal via de uitleendienst ComfoPlus. Meer informatie over het NZVL: www.nzvl.be

Op zondag 5 mei is het Neutraal Ziekenfonds Vlaanderen aanwezig op de jaarlijkse jogging 'Dwars door Ninove'. Trek jij ook jouw sportschoenen aan?

Prik deze datum zeker vast in je agenda! Ter hoogte van de NZVL-stand kunnen alle deelnemers proeven van een overheerlijke chocolademelk, dé ideale opkikker na een fysieke inspanning.

Als ziekenfonds op mensenmaat zijn ze er voor jou en geven ze op hun stand graag meer toelichting over de diensten en voordelen. Tot dan!

GNE  - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons