Ninove 01 Apr 2020 - 08u25
Clear Sky
6.1°C

Maaltijdwinkel Bon'Ap opent vestiging in Ninove

24 april 2019

NINOVE – Bon'Ap vervangt Buurtslagers-slagerij in Ninove vanaf 25 april.

Bon’Ap is de grote broer van Buurtslagers. Noem het een voedingswinkel met een eigen Buurtslagers-slagerij. In Vlaanderen zijn er nu 25 winkels van Bon'Ap.

Na 9 maanden verbouwen en een investering van ruim 1 miljoen euro wordt de voormalige Buurtslagers-slagerij in Lidl Ninove een aparte Bon’Ap-maaltijdwinkel van ±700 m². Er gaan 15 medewerkers aan de slag.

De winkelruimte is een shop-in-shopconcept waar je kan winkelen met smaak. Met verse gerechten, maar ook belegde broodjes, diepvriesmaaltijden, verse soep en desserts. Er is verder ook een ruime keuze aan huisbereide maaltijden.

In de winkel kan je ook terecht in een gezellige eethoek, waardoor lunchen en winkelen nu perfect samengaan.

De nieuwe winkel is open vanaf donderdag 25 april. Je kan er terecht van maandag tot zaterdag, doorlopend van 8 tot 18.30 uur. Gesloten op zon- en feestdagen.

De winkel is gelegen aan de Ring-West 13 B in Ninove.

GNE – Foto Hilde B.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons