Ninove 06 Apr 2020 - 05u49
Clear Sky
17.02°C

Boeren & Buren zoekt een buurderij-verantwoordelijke

25 maart 2019
Boeren & Buren zoekt een buurderij-verantwoordelijke

NINOVE –Boeren & Buren is een korte-keten netwerk, dat aan de hand van lokale ‘buurderijen’ mensen rechtstreeks in contact brengt met boeren uit de buurt. Ze zoeken een buurderij-verantwoordelijke uit Ninove, die de buurderij wil opstarten en beheren.

Via Boeren & Buren kunnen geïnteresseerden door middel van een handige website hun bestelling verse en lokale producten plaatsen. Later halen ze deze op in de plaatselijke buurderij.

Het doel van de buurderij is een gemeenschap op te zetten om het contact tussen de lokale producenten en de buren weer aan te halen. Op die manier zorgen ze er ook voor dat de boeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten.

Buurderijen worden eenmaal per week georganiseerd op een centrale plaats. Ninia Shopping Center is alvast bereid om dit duurzame initiatief een ruimte aan te bieden, waar de bijeenkomsten kunnen plaatsvinden.

De organisatie is nog op zoek naar een buurderij-verantwoordelijke uit Ninove, die zijn/haar schouders onder dit initiatief wil zetten en de Buurderij wil opstarten en beheren.

Info: www.boerenenburen.be.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons