Ninove 04 Apr 2020 - 04u33
Scattered Clouds
6.81°C

Geveldoek kondigt nieuwbouw aan op site voormalig RTT-gebouw

22 maart 2019
Geveldoek kondigt nieuwbouw aan op site voormalig RTT-gebouw

NINOVE – Het nieuwbouw appartementencomplex ‘De Graanmarkt’ is beschikbaar voor verkoop. Dit vastgoedproject zal het oude RTT-gebouw op de Graanmarkt 38-40 vervangen. Wolf Invest wil er twee appartementsgebouwen met ondergrondse parking realiseren. Vrijdag 22 maart is een geveldoek aangebracht met een impressie van de realisatie.

ConnectImmo (de vastgoedafdeling van Proximus, zeg maar) verkocht al een deel van het oude RTT-gebouw in 2004: de hoek, waar nu Telenet is gevestigd. Alle telecomactiviteiten zijn gecentraliseerd in de voormalige conciergewoning kant Koepoortstraat, die eigendom bleef van ConnectImmo. De rest van de site is in 2013 verkocht en teruggehuurd tot en met 31 december 2017.

Nieuwbouw

Wolf Invest zal er nu een project realiseren van 35 appartementen, verdeeld over 2 bouwblokken voorzien van liften en een ondergrondse parking. Het zal een mix zijn van respectievelijk 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen. Er is ook een ondergrondse parkeergarage voorzien.

Info: https://wolf-invest.be/ - www.degraanmarkt.be.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons