Ninove 04 Apr 2020 - 15u19
Few Clouds
14.95°C

Infoavond voor startende en innoverende handelaars

17 maart 2019
Infoavond voor startende en innoverende handelaars

NINOVE – De dienst Lokale Economie organiseert woensdag 20 maart een infoavond in De Kuip.

Wil je meer info over het startup-project en alle andere acties, die de stad neemt om haar starters en huidige handelaars te ondersteunen? Sta je open voor een avond vol inspiratie? Dan is de starters- en innovatieavond iets voor jou.

Programma

 • 19.30 uur: verwelkoming door de schepen voor lokale economie.
 • 19.35 uur: detailhandelsbeleid en handelsversterkende maatregelen van de stad Ninove door retailexpert Willem De Laat.
 • 20.00 uur: Unizo focust op startende ondernemers.
 • 20.30 uur: parallelsessies.
  - Voor starters: vragen aan Unizo, de stad en lokale aanbieders van diensten.
  - Voor handelaars: expert Steven Bollé over innovatie in detailhandel en horeca.
 • 21.30 uur: netwerkmoment

Praktisch

 • Datum en tijdstip: woensdag 20 maart, 19.30 uur.
 • Plaats: De Kuip (Parklaan 1, Ninove).
 • Toegang: gratis.
 • Inschrijven doe je vóór 18 maart via www.ninove.be/startersavond.
Info: dienst lokale economie – 054 31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons