Ninove 27 Feb 2020 - 23u55
Lichte regen
2.51°C

Vestiging van Pronti komt naar Ninia Shopping Center

08 maart 2019
Vestiging van Pronti komt naar Ninia Shopping Center

NINOVE – De schoenenketen Pronti opent binnenkort een nieuwe vestiging in het Ninia Shopping Center.

Pronti zal zijn winkel openen in het voormalige pand van Bart Smit, gelegen in de buurt van C&A.

Naast schoenen voor dames, heren en kinderen vind je er ook een uitgebreid gamma aan lederwaren en accessoires.

Hiermee is alweer een openstaande winkelruimte ingevuld en is de leegstand in het Ninia Shopping Center al sterk teruggedrongen. Een positieve evolutie.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons