Ninove 07 Apr 2020 - 00u02
Clear Sky
17.74°C

Handelswijk Rechteroever reikt hoofdprijs eindejaarsactie uit

01 februari 2019
Handelswijk Rechteroever reikt hoofdprijs eindejaarsactie uit

NINOVE - De handelaars van Handelswijk Rechteroever kwamen samen in de cafetaria van 'De Kleine Dender' voor de uitreiking van de hoofdprijs van hun eindejaarsactie.

Tijdens de trekking op de kerstboomverbranding kwam Carina Verschuren uit Roosdaal als winnares uit de bus. Carina deed haar aankopen bij Nino Nails, waar ze ook haar winnend lotje deponeerde.

Ze kreeg kadobons overhandigd ter waarde van € 250. Hiermee kan ze bij alle deelnemende handelaars van Rechteroever terecht.

Het was een gelukkige winnares die de prijs in ontvangst mocht nemen.

GNE   Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons