Ninove 30 May 2020 - 03u05
Few Clouds
23.16°C

La Pizzeria ‘Passione di Pizza’ verwelkomt jullie in een typisch Italiaanse sfeer !

06 maart 2019
La Pizzeria ‘Passione di Pizza’ verwelkomt jullie in een typisch Italiaanse sfeer !

NINOVE – “Passione di pizza brengt de zon en de smaken waarvoor we naar Italië reizen”, aldus de uitbater Carmelo. Hij wil zijn passie voor voedsel en zijn familierecepten, die van generatie op generatie zijn overgedragen, laten ontdekken en zal altijd blijven glimlachen.

Zijn doel is het om kwaliteit te brengen en de klant gelukkig te maken. “Je kan genieten van onze huisgemaakte pizza’s, lasagnes, pasta’s en desserts. Dit zowel om ter plaatse te consumeren als om mee te nemen. Alle gebruikte producten komen uit Italië: van de koffie tot het dessert. Kom proeven van alle gerechten en geniet van het gezellige kader waarin we deze serveren.”

Alle meeneem pizza's aan 10 euro !!

Carmelo en zijn personeel zullen u niet teleurstellen.

Open van dinsdag tot zaterdag van 11.00 tot 15.00 en van 18.00 tot 22.30
Zondag van 17.00 tot 22.30
Maandag gesloten

Passione Di Pizza

Centrumlaan 36
9400 Ninove
054 56 66 41
 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons