Ninove 28 Mar 2020 - 17u06
Clear Sky
12.57°C

Provinciale premie voor promotie van Ninoofse winkelgebieden Centrum en Rechteroever

23 januari 2019
Provinciale premie voor promotie van Ninoofse winkelgebieden Centrum en Rechteroever

NINOVE – Het provinciebestuur verleent een premie van € 8.000 aan Ninove. Die is bedoeld als ondersteuning voor een marketingcampagne, waarmee de stad haar kernwinkelgebieden Centrum Ninove en Rechteroever Ninove wil promoten.

Het provinciebestuur geeft subsidies aan steden en gemeenten en aan middenstands- en handelsverenigingen. Deze dient voor de uitwerking van een beter lokaal beleid rond detailhandel en de verdere professionalisering en promotie van de sector.

“Detailhandel is een essentieel onderdeel van de provinciale en lokale economie”, stelt Leentje Grillaert (CD&V), de gedeputeerde voor middenstand. “Met gemiddeld 19 handelspanden per 1.000 inwoners is detailhandel ook zeer aanwezig in de Oost-Vlaamse gemeenten.”

De stad Ninove ontvangt € 8.000 voor een marketingcampagne voor haar kernwinkelgebieden Centrum Ninove en Rechteroever Ninove. De promotie ervan zal gebeuren door onder meer het uitwerken van een huisstijl met een eigen logo, met banners, affiches en met de aanmaak van een website, waar de handelaars zich aan hun klanten kunnen tonen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons