Ninove 27 Feb 2020 - 23u44
Lichte regen
2.51°C

Veeloo bekroond als beste beloftevolle starter

19 januari 2019
Veeloo bekroond als beste beloftevolle starter

NINOVE – Fietsenzaak Veeloo kreeg op 18 januari een onderscheiding als ‘New biker on the block”. Zaakvoerder Jens De Mulder is wat blij met deze erkenning.

De Belgische webshopbouwer Becycled.be onderscheidde fietsondernemingen met de Bebike Awards in vier verschillende categorieën: Beste Fietsenwinkel, Bike Service Center, Online Shop en New Biker On The Block. De jurering had vooral oog voor ondernemingen, die boven het maaiveld uitsteken met een succesvolle en innovatieve aanpak, die als voorbeeld en inspiratie voor andere kunnen dienen.

Ook Jens De Mulder kandideerde. “Begin januari hebben we Veeloo geregistreerd als deelnemer voor de award ‘New Biker on the block’. Als jonge onderneming zijn we ervan overtuigd dat we een vernieuwende aanpak hebben in de fietsbranche. Met ons eigen merk, mobiel concept en onze all-in service aan huis zijn we uniek in de streek. De jury wist ons merk en aanpak dan ook te waarderen en kroonde ons tot winnaar in deze categorie.”

De uitreiking vond plaats in Kortrijk op 18 januari tijdens Velofollies, Vlaanderen's grootste fietsbeurs. In totaal waren er een 25 deelnemers in deze categorie, maar de eer en de award gingen dus naar Veeloo. “Deze erkenning is een mooie bekroning van onze inzet in 2018. Het motiveert ons om verder te werken en onze klanten de beste service op de e-bike markt te blijven bieden. Om deze award te vieren krijgen alle nieuwe klanten in januari alvast een flesje bubbels cadeau."

Info: Facebookpagina Veeloo.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons