Ninove 28 Feb 2020 - 11u05
Scattered Clouds
1.91°C

Marktcommissie maakt twee klanten gelukkig met elektrische fiets

08 januari 2019

NINOVE – Als extra stimulans voor de dinsdagmarkt verlootten de marktkramers twee elektrische fietsen. Een onschuldige dameshand trok de winnaars uit een massa invulformulieren. Rik Vandermotten en Yvette Davis kunnen binnenkort elektrisch naar de markt fietsen. Fietsenzaak Veeloo levert hen die kleinoden aan huis.

Kristof De Leeuw en zijn collega’s van de Marktcommissie lichtten dit initiatief toe. “Om de dinsdagmarkt te promoten en onze trouwe klanten te belonen, organiseerden wij deze wedstrijd op 04, 11, 18, 23 en 30 december. We wilden het ecologisch houden en dus zijn het twee elektrische fietsen geworden, waarvoor haast alle marktkramers hebben samen gelegd.”

Deze actie liep in samenwerking met de dienst Lokale economie en fietsenhandel Veeloo. Deelnemen was eenvoudig: “Kocht je op de markt, dan kon je een deelnemingsformulier invullen en in een van de twee bussen stoppen op de Graanmarkt of aan de hoek Centrumlaan-Kaardeloodstraat. We hebben meer dan 30.000 formulieren uitgedeeld, een succes.”

Dinsdag 08 januari zijn de twee winnaars uit de bussen getrokken: Rik Vandermotten en Yvette Davis. Zij waren zelf niet aanwezig, maar een lid van de Marktcommissie kon hen via de telefoon van hun winst op de hoogte brengen. Aan de andere kant van de lijn klonken steevast blijdschap en gejuich.

Jans De Mulder van Veeloo contacteert hen nog om de fietsen bij hen aan huis te leveren.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons