Ninove 02 Apr 2020 - 19u06
Broken Clouds
10.09°C

Artisanale bakkerij Van Der Bracht heropent vernieuwde zaak

05 januari 2019

NINOVE – Het nieuwe jaar starten in een vernieuwde zaak, dat is wat bakker Wim en zijn vrouw Katrien deden op 04 januari. Zij zijn zeer tevreden met het resultaat en te oordelen naar de reacties valt hun initiatief ook erg in de smaak bij de klanten.

“We zijn hier al 10 jaar in Ninove gevestigd, het was dus tijd voor vernieuwing en uitbreiding”, aldus bakker Wim Van Der Bracht. “Vooral mijn vrouw, die de winkel bedient, wou iets moderner.”

“Een hele uitdaging waarover ik een jaar lang heb nagedacht”, beaamt Katrien. “Vooral de laatste week was stressvol. Maar uiteindelijk is de hele renovatie vlot verlopen. We hebben bewust gewerkt met firma’s uit de streek. Het resultaat is mooi en zoals ik het in gedachten had. De klant heeft een zicht op alle producten en de winkel biedt een overzichtelijke structuur.”

Bakker Wim zorgt voor de aanvoer van pistolets, 48 soorten brood, ontbijtkoeken, droog gebak. Tegelijk is een tweede broodautomaat in gebruik genomen, zodat de klanten ook tijdens de sluitingsdagen op dinsdag en donderdag hun gading vinden bij Van Der Bracht.

En de klanten kunnen de renovatie en uitbreiding best smaken, te oordelen naar de vele positieve reacties.

Info: Facebookpagina Bakkerij Van Der Bracht.

MLI   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons