Ninove 28 Mar 2020 - 11u20
Clear Sky
6.53°C

1000 ste winkel van Domino's Pizza in Europa geopend te Ninove

26 december 2018

NINOVE  - Domino's Pizza opent in Ninove op donderdag 27 december 1000-ste winkel binnen Europa.

De franchisenemer voor Ninove is Murat Musliu, eveneens eigenaar van de vestiging in Aalst. Musliu kijkt ernaar uit om de inwoners van Ninove kennis te laten maken met de pizza's van Domino's.

Hij vertelt : "Wat veel mensen niet weten, is dat onze pizza's vers worden gemaakt. Pas op het moment van de bestelling gaan we aan de slag. We werken met vers deeg en verse ingrediënten. Zo smaken onze pizza's nog lekkerder".

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het interieur. De uitstraling is modern maar toch warm. Ook biedt de vestiging volop zitplaatsen zodat de klanten ook ter plaatse kunnen genieten van hun pizza.

De winkel, Centrumlaan 20, is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00 uur.

Om de opening te vieren kunnen de inwoners van Ninove van 21 t/m 27 januari 2019 een regular pizza afhalen voor slechts 5 Euro.

Bestellingen kunnen worden geplaatst via www.domino's.be of via de Domino's Deals App.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons