Ninove 28 Mar 2020 - 18u24
Clear Sky
12.57°C

Amerikaanse restaurantketen Domino's Pizza opent vestiging in centrum Ninove

22 december 2018
Amerikaanse restaurantketen Domino's Pizza opent vestiging in centrum Ninove

NINOVE – De Amerikaanse restaurantketen Domino's Pizza opent een vestiging in het centrum van Ninove.

Op donderdag 27 december zal Domino's Pizza zijn nieuwste zaak openen op de Centrumlaan 20, tegenover het Ninia shoppingcenter. Op deze locatie was voorheen Schoenen Iris gevestigd.

Je hebt keuze uit een 30-tal pizza's maar daarnaast kun je er tal van andere gerechten verkrijgen. Je kan er terecht voor salades, apple pie, poffertjes, hot choco cakes, chicken box en veel meer.

De zaak is alle dagen geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Je kunt de maaltijd ter plaatste nuttigen; bestellingen kan je ook thuis laten leveren.

Deel dit verder en maak kans op een van de gratis pizza's, geschonken door Domino's Ninove & Ninofmedia!

Info: https://www.dominos.be/nl.

GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons