Ninove 09 Apr 2020 - 11u57
Broken Clouds
13.97°C

Pure Lifestyle opent nieuwe winkel in Ninia Shopping Center

01 december 2018

NINOVE – De nieuwe winkel van Pure Lifestyle, een officieel erkende Apple shop én interieurwinkel, opent op 03 december om 14 uur. Meteen een aanwinst voor het Ninia Shopping Center in Ninove. Aan de ingang via de Centrumlaan in Ninove zit Apple. Aan de Kaardeloodstraat opent de interieurafdeling met 2 verdiepingen boordevol inspiratie, beleving en heel wat nieuwe merken.

Pure Lifestyle heeft één van de mooiste panden van Ninia in de vroegere winkel van Mexx, verdeeld over 2 verdiepingen. Met 800 m2 aan winkeloppervlakte is de nieuwe Pure Lifestyle maar liefst 3 keer groter dan voorheen. Het pand kreeg een complete facelift en valt op door zijn strak maar warm ontwerp; het is een combinatie van Scandinavische invloeden en een knap staaltje van industrieel design.

Apple

Apple is méér dan ooit het vlaggenschip van Pure Lifestyle. Wie een nieuwe iPhone, iPad, Apple Watch of Mac zoekt, kan in de nieuwe Pure Lifestyle terecht op een oppervlakte van ruim 200 m2, vijf keer groter dan voorheen. De winkel bevat bovendien een grootschalig aanbod aan accessoires en is smaakvol ingericht, met een knipoog naar Apple’s eigen winkels.

Als officiële Apple reseller is Pure Lifestyle sterk in service en productkennis. “In onze nieuwe winkel hebben we een aparte ruimte voor opleidingen en workshops”, aldus zaakvoerder Steven Van den Eynde. “Daar zullen we voortdurend nieuwe sessies organiseren, gratis voor al onze klanten. We maken er een erezaak van dat een klant van Pure Lifestyle perfect aan de slag kan met zijn product.”

Bovendien zet Pure Lifestyle altijd gratis al je documenten over van oude naar nieuwe toestellen. Je krijgt een reservetoestel bij eventuele herstellingen (die ze ook zelf kunnen uitvoeren) en de medewerkers nemen hun tijd om je te helpen met al je vragen.

Het team groeide uit tot zes fulltime medewerkers, waaronder een interieurarchitecte en erkende Apple product professionals.

Meubilair en totaalinrichting

De nieuwe Pure Lifestyle-winkel heeft een aparte ingang via de Centrumlaan én één via Ninia. De smaakvolle Apple-inrichting is te danken aan de interieurafdeling, die met 600m2 ruim 3 keer groter is dan voorheen. “We focussen op meubilair en een sterke selectie van woonaccessoires. Nieuw is totaalinrichting; daar was reeds lang vraag naar van onze klanten”, zegt Steven Van den Eynde. Zo kan Pure Lifestyle straks jouw hele woning inrichten, inclusief nieuwe keuken, maatwerkkasten en meubilair.

De winkel pakt ook uit met een 20-tal nieuwe, exclusieve merken zoals Fritz Hansen en Prostoria. Eerder al hadden ze Vitra, Montana, HAY en Muuto in collectie. En nu komt daar ook Bolia bovenop, een Scandinavisch merk dat internationaal aan een grote opmars bezig is.

Win jouw aankoopbedrag terug

De officiële opening van de nieuwe Pure Lifestyle-winkel is op zaterdag 8 en zondag 9 december. Je krijgt dat weekend ook extra aantrekkelijke voorwaarden.

Bovendien kan je je hele aankoop terugwinnen: van een Mac, iPhone, iPad tot jouw nieuwe interieur.

Info
  • Pure Lifestyle, Ninia Shopping Center, Kaardeloodstraat 89 Ninove – 054-34 25 00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.purelifestyle.be

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons