Ninove 03 Apr 2020 - 05u04
Broken Clouds
10.09°C

Tijdens de wekelijkse markten in december zijn er twee elektrische fietsen te winnen

02 december 2018
Tijdens de wekelijkse markten in december zijn er twee elektrische fietsen te winnen

NINOVE - Marktbezoekers kunnen twee elektrische fietsen winnen tijdens decembermarkten

Tijdens de markten van 4, 11, 18, 23 en 30 december kan je één van de twee elektrische fietsen winnen, geschonken door de marktkramers en de Marktcommissie.

Tijdens de weken van de eindejaarsactie krijg je per aankoop van de marktkramers een invulstrookje om mee te doen aan de wedstrijd. Stop jouw ingevuld strookje in één van de twee verzamelbussen op de Graanmarkt of op de hoek van de Centrumlaan/Kaardeloodstraat.

De winnaars zullen bekend gemaakt worden op dinsdag 8 januari om 12 uur.

Het wedstrijdreglement kan je vinden op www.ninove.be/wedstrijdreglement-2

GNE

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons