Ninove 03 Apr 2020 - 09u55
Few Clouds
6.28°C

UNIZO start plaatselijke afdeling op

16 november 2018
UNIZO start plaatselijke afdeling op

NINOVE – De ‘Dag van de Ondernemer’, vrijdag 16 november, krijgt in Ninove extra veel betekenis: die dag houden acht geëngageerde plaatselijke ondernemers de gloednieuwe UNIZO-afdeling boven de doopvont.

"Tot nu toe had UNIZO hier nog geen voet in huis”, aldus de kersverse voorzitter van UNIZO Ninove Jan Van Der Jeught. “De oprichting van een lokale afdeling toont aan dat er echt wel nood is aan een werking, die alle types van ondernemers met elkaar verbindt.”

In Oost-Vlaanderen telt UNIZO zo'n 50 lokale afdelingen. Deze informeren ondernemers, organiseren activiteiten en verbinden de lokale ondernemers met elkaar. Een plaatselijke ondernemersvereniging betekent ook een grote meerwaarde op het vlak van communicatie met het stadsbestuur.

Redenen genoeg voor advocaat Jan Van Der Jeught om zijn schouders te zetten onder een nieuwe UNIZO-afdeling in Ninove. “We zijn ervan overtuigd dat UNIZO Ninove van grote betekenis zal zijn. Dankzij het vrijwillig engagement van enkele Ninoofse ondernemers uit diverse sectoren, kunnen we samen werken aan een mooie toekomst voor het ondernemerschap in Ninove. We zullen er alles aan doen om de ondernemers goed te informeren. We willen ook werken aan een goeie communicatie, onderling en met het stadsbestuur, om zo tot mooie initiatieven te komen."

Elke derde vrijdag van november zetten UNIZO en het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) alle ondernemers in de schijnwerpers. Overal vinden dan activiteiten plaats, voor en door ondernemers.

Ook in Ninove. Bij KAAi zijn alle Ninoofse ondernemers welkom voor een 'After Work Party'. UNIZO Ninove zal zichzelf daar officieel voorstellen in aanwezigheid van de burgemeester en schepenen.

Het event is gratis voor de Ninoofse ondernemers. Inschrijven kan op https://www.unizo.be/oost-vlaanderen/DvdONinove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons