Ninove 29 Mar 2020 - 18u16
Broken Clouds
4.91°C

Arsène is weer helemaal terug met ‘De Trein’

07 november 2018

NINOVE – Het is een hele tijd geleden dat Arsène nog eens een cd uitbracht. Met zijn nieuwe single ‘De Trein’ ziet het er naar uit dat hij meteen weer in hit-regionen zal belanden.

Dit liedje, dat in 1968 een hit was voor Harry Herman, past wonderwel bij de stem en de stijl van de Ninoofse Arsène. Producer Andy Free maakte er een knappe, moderne meezinger van.

Arsène kan met voldoening terugkijken op een zeer gevulde carrière als zanger, dj en zaaluitbater. Jarenlang baatte hij zaal Edelweiss uit in Voorde, waar gedurende vele jaren zowat elke Vlaamse artiest kwam optreden. In 1971 scoorde hij plots een hit met ‘Oh wat een dag’, die hem in de nationale hitlijsten en op tv bracht. Arsène was meteen razend populair in Vlaanderen en doorheen de vele jaren was zijn zaal Edelweiss zowat het Mekka van alle Vlaamse artiesten.

Op dit moment is Arsène nog wekelijks aan de slag als presentator in danscafé ‘De Mustang’ op de Brakelsesteenweg in Ninove.

Dat Arsène de zangmicrobe nog niet kwijt is bewijst zijn nieuwe single, uitgegeven door D & V en als download en streaming verkrijgbaar bij alle belangrijke internet portals. Er is ondertussen ook een leuke clip te zien op YouTube bij Ninofmedia.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons