Ninove 31 Mar 2020 - 18u54
Clear Sky
2.06°C

Bedrijven zoeken vooral werknemers met een technisch profiel

04 oktober 2018

NINOVE – De jobbeurs in De Kuip donderdagnamiddag 04 oktober bevestigde andermaal een blijvende trend. Werkgevers, zowel privébedrijven als overheidsinstellingen, zijn koortsachtig op zoek naar nieuwe werknemers met een technisch profiel.

De Ninoofse jobbeurs is een waardevol initiatief van het stadsbestuur en de VDAB. Zij brengt werkgevers en werkzoekenden samen. Dat is belangrijk, gelet op de groeiende vraag naar gekwalificeerde arbeidskrachten. Dat zijn vooral technisch geschoolden en verzorgenden.

Voor deze editie tekenden 31 bedrijven, organisaties en diensten present. Er kwamen zo'n 450 geïnteresseerde werkzoekenden langs.

Wij praatten met potentiële werkgevers en werknemers.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons