Ninove 07 Apr 2020 - 00u38
Clear Sky
17.74°C

Jobbeurs voor werkgevers en werkzoekenden

02 oktober 2018
Jobbeurs voor werkgevers en werkzoekenden

NINOVE – De stad organiseert donderdagnamiddag 4 oktober 2018 andermaal een jobbeurs. Ze doet dat in samenwerking met de VDAB.

Na drie succesvolle edities wil deze jobbeurs opnieuw werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengen. Een bezoeker kan op deze beurs een pak potentiële werkgevers ontmoeten, informatie verzamelen en nuttige contacten leggen. Voor werkgevers is deze jobbeurs de kans om gericht én lokaal te rekruteren.

Deze bedrijven, organisaties en instellingen hebben al hun aanwezigheid bevestigd: VDAB, Plus Home Services, Unique Marketing, Besix Infra-Van den Berg, Synergie Belgium/Services Nv, B&A Technics, VZW thuishulp, Solidariteit van het gezin , Durf , NMBS, Proximus , SBS Skill Builders.

Hou de Facebookpagina lokale economie Ninove in de gaten voor de laatste updates!

Praktisch

  • Datum: donderdag 4 oktober van 14 uur tot 17 uur.
  • Plaats: De Kuip, Parklaan 1, Ninove.
  • Toegang: gratis.
Info: dienst lokale economie – 054-31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons