Ninove 07 Apr 2020 - 18u58
Few Clouds
20.67°C

Bedreigt de Brexit onze welvaart?

05 september 2018
Bedreigt de Brexit onze welvaart?

MEERBEKE – De afdelingen van het Davidsfonds Meerbeke en Ninove organiseren dinsdag 2 oktober een lezing over de invloed op onze welvaart van de handelsoorlogen, de Brexit en andere vanuit een economisch standpunt.

De Brexit komt heel dichtbij; daarnaast dreigen internationale handelsoorlogen. Gastspreker Edward Roosens informeert ons over de mogelijke gevolgen voor onze bedrijven en onze eigen welvaart. Hij zal jouw vragen hieromtrent graag beantwoorden.

Edward Roosens, hoofdeconoom bij het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), is afkomstig uit Ninove; hij is de achterkleinzoon van Polydoor Roosens, burgemeester in Meerbeke van 1946 tot 1964.

Praktisch

  • Datum: dinsdag 2 oktober 2018.
  • Aanvangsuur:  20 uur.
  • Plaats: trefcentrum De Linde, Gemeentehuisstraat, 42 Meerbeke.
  • Toegangsprijs: € 5, zonder DF-cultuurkaart € 7 (1 drank inbegrepen), ter plaatse te betalen.
  • Inschrijven: uiterlijk tot dinsdag 25 september 2018 via e-mail (met opgave van uw naam en aantal personen) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (tel. Cecile Appelmans 054-33 37 91) of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. Clairette Van Opdenbosch 054-34 16 21).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons