Ninove 06 Apr 2020 - 22u05
Clear Sky
17.74°C

Boho Chic jaarmarkt lokte massa bezoekers naar centrum

02 september 2018

NINOVE - De vernieuwde jaarmarkt in Boho Chic-stijl bracht een massa bezoekers naar een zonovergoten centrum.

Reeds in de voormiddag was er veel volk aanwezig in het centrum op zoek naar koopjes tijdens de jaarmarkt, maar vanaf de middag werd het pas echt druk. In alle straten moest men zich een weg banen tussen de kraampjes, terrasjes en shoppers. Een vrij plaatsje vinden op een terrasje was meestal wachten tot ergens iemand rechtstond die wegging, zoniet was er geen plekje vrij.

Men kon genieten van de country-dancers of het optreden meepikken van Luc Jones; op beide locaties was er een geweldige ambiance.

De Ninoofse stadsreuzen genoten dan weer veel bijval en bewonderde blikken bij de kleinsten, die konden zich ook een Boho Chic kapsel laten aanmeten ter hoogte van het Oudstrijdersplein. Liefhebbers van vee en paarden vonden hun gading aan de Centrumlaan.

Het werd zowel voor de handelaars, horeca als bezoekers een schitterende dag. Meteen ook het resultaat van de geslaagde samenwerking tussen de Verenigde Handelaars, de Landbouwcomice, ADNO (autodealers) en de dienst lokale economie.

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons