Ninove 10 Apr 2020 - 19u04
Clear Sky
8.89°C

Delicatessen Campens opent nieuwe winkel op Oudstrijdersplein

30 augustus 2018
Delicatessen Campens opent nieuwe winkel op Oudstrijdersplein

NINOVE - Delicatessen Campens opent aan de vooravond van de jaarmarkt een nieuwe zaak aan het Oudstrijdersplein.

Luc Campens en zijn echtgenote openen een totaal nieuwe winkel waar je terecht kunt voor een uitgebreid aanbod aan sterke drank en voedingswaren. Je vindt er ook exclusieve champagne, wijn, cognac en gin. Verder zijn er ook geschenkmanden en allerlei specialiteiten beschikbaar.

Het werd een mooie zaak die een aanwinst is voor het winkelcentrum van Ninove. Schepen van lokale economie Alain Triest en burgemeester Tania De Jonge kwamen samen met tal van collega handelaars, vrienden en kennissen de uitbaters geluk wensen met de nieuwe zaak. 

De winkel vind je op het Oudstrijdersplein en is open vanaf vrijdag 31 augustus.

GNE    Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons