Ninove 10 Apr 2020 - 08u43
Clear Sky
8.89°C

Lidl opent binnenkort grotere winkel in Ninove

24 augustus 2018
Lidl opent binnenkort grotere winkel in Ninove

NINOVE - De Duitse winkelketen Lidl verbouwt momenteel een winkelpand langs de Ring-West in Ninove.

De huidige winkel, op enkele meters van de nieuwe vestiging, was vrij klein en verouderd.

De keten was daardoor al een tijdje aan het uitkijken naar een nieuwe locatie. Aanvankelijk was een winkel gepland in het nieuw te bouwen winkelcentrum langs de Brakelsesteenweg.

Maar dit project heeft vertraging opgelopen wegens veel tegenstand van zowel de politiek als de buurtbewoners en de handelaars in het centrum. Daarom besloot Lidl een nieuwe winkel te realiseren op de locatie waar voorheen Vögele gevestigd was.

Deze zal een stuk groter zijn dan de huidige. De deuren openen op woensdag 19 september. 

GNE  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons