Ninove 06 Apr 2020 - 04u24
Clear Sky
17.02°C

Nieuwe winkel Pure Lifestyle komt naar Ninia

18 augustus 2018
Nieuwe winkel Pure Lifestyle komt naar Ninia

NINOVE - Pure Lifestyle opent binnenkort een nieuwe winkel in het Ninia shopping center

Zopas zijn de verbouwingen gestart van het voormalige Mexx-winkelpand in het shoppingcenter. Daar komt een nieuwe winkel van Pure Lifestyle. Die zal een oppervlakte hebben van bijna 800 m²; er komt een verdieping bij. De winkelruimte is dus gespreid over twee verdiepingen, waarmee deze drie maal groter zal zijn dan in het huidige pand aan het Oudstrijdersplein.

Pure Lifestyle is een snel groeiende Apple Authorised Reseller uit Ninove met een jarenlange ervaring in én een passie voor Apple. Je zal er onder meer terecht kunnen voor Mac, Ipad, Iphone, Apple Watch en Ipod. Ook de afdeling van het interieur zal ruim aan bod komen.

De opening is voorzien eind oktober, begin november. 

GNE   Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons