Ninove 08 Apr 2020 - 01u28
Few Clouds
20.67°C

Naar Barcelona of toch de Belgische kust?

02 juli 2018

NINOVE – Als extraatje voor de winkelende bezoekers van de tweedaagse ‘Ninove zomert’ voorzagen de deelnemende Ninoofse handelaars een wedstrijd. Mevr. Jeanne Luystermans was de gelukkige en mag naar Barcelona. Maar als het aan haar ligt, wordt het de Belgische kust.

Tijdens het weekend van 16 en 17 juni organiseerden de handelaars en de dienst Lokale Economie de actie ‘Ninove zomert’. In twaalf etalages lagen evenzoveel letters tentoon. Zij vormden de slogan ‘Ninove zomert’. Bezoekers aan dit evenement konden deze invullen op hun deelnameformulier. Jeanne Luystermans vond de oplossing. Zij was ook het dichtst bij de schiftingsvraag naar het juiste aantal inzendingen (212).

Zaterdag 30 juni mocht zij haar prijs ontvangen in de Tui-reiswinkel in de Beverstraat. “Ik heb nog nooit iets gewonnen”, glimlachte ze bescheiden. “Eigenlijk ben ik zelfs nog nooit op reis geweest, op een eenmalig bezoekje aan Cannes na. Barcelona is natuurlijk een mooie reisbestemming, maar als ik mag kiezen, gaat mijn voorkeur naar de Belgische kust. Het is kortbij en je kunt er ook heerlijk genieten.”

Voor Marina, medewerkster van het Tui-kantoor, vormt dat geen probleem. “We zijn altijd heel tevreden als mensen naar hier komen om op reis te gaan. En als ze een reis hebben gewonnen, is dat toch iets speciaal. Als mevrouw de voorkeur geeft aan de Belgische kust, dan kan dit uiteraard ook. Je kunt er lekker uitwaaien en er zijn ook daar mooie hotels. Dat zal haar zeker meevallen.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons