Ninove 01 Apr 2020 - 07u19
Clear Sky
6.1°C

Zelfbouwmarkt opent zijn 2de winkel, en dan nog in Ninove!

30 juni 2018

NINOVE - Met de lancering van zijn tweede winkel (=webshop) heeft Zelfbouwmarkt een nieuwe mijlpaal bereikt. De Europese webshop, die vrijdag feestelijk gelanceerd werd met een launch party voor de medewerkers, biedt op dit moment al bijna 3.000 artikelen aan. Hij wordt elke dag uitgebreid om te groeien naar 20.000 producten, die bijna allemaal ook op stock zijn. Wanneer je als klant online bestelt vóór 16u, kan je de dag erna vanaf 12u al afhalen op 1 punt, zij verzamelen alle goederen voor je. De afhaling is volledig gratis (in tegenstelling tot anderen die hier 5,5-10 euro voor aanrekenen). Levering aan huis tegen betaling kan uiteraard ook bij de meeste producten.

Als zelfstandige familiale KMO (eigenaars zijn vader Ignace en zoon Stijn Desmet) heeft Zelfbouwmarkt gehoor gegeven aan de oproep van Wouter Torfs en andere ondernemers om e-commerce in België te houden. Daarom houdt Zelfbouwmarkt de werkgelegenheid in Ninove/België. Het logistiek verdeelcentrum van de webshop komt ook in het industrieparkt IZ2 (Nederwijk-Oost) van Ninove, waar eveneens het afhaalmagazijn van Zelfbouwmarkt is gevestigd. Zelfbouwmarkt wil een tegengewicht vormen voor het aankopen in buitenlandse webshops door een breed assortiment kwalitatieve producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen en met het nodige advies. De beste prijzen bereiken ze door onnodige tussenpersonen uit te schakelen en rechtstreeks per volle vrachtwagen te kopen bij de meest
kwalitatieve fabrieken/ateliers overal ter wereld. Daarnaast koopt men aan via aankoopgroeperingen op Europees niveau (€ 9 miljard).

Bovendien geven ze via hun nieuwe webshop ook de kans aan klanten uit Nederland, Frankrijk en Luxemburg om leuke interieurproducten voor hun (ver)bouwproject aan te schaffen en te laten verzenden naar het buitenland. De nieuwe webshop is van bij de start naast het Nederlands ook volledig in het Frans beschikbaar. Met deze webshop gaat een totale investering gemoeid van € 480.000.

Zelfbouwmarkt is ambitieus en wil op termijn heel Europa kunnen beleveren vanuit Ninove. Daarom kijken de eigenaars ook uit om een plaats te kunnen krijgen op het nieuwe industriepark Doorn Noord, zodat alle activiteiten en tewerkstelling in Ninove zouden kunnen blijven.

Over Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt is een Belgische (ver)bouw- en decoratiespecialist, waar je alles vindt voor de badkamer, laminaat, LVT & tegels, ramen & deuren, zonnewering, binnen/buitendeuren, keukens, raamdecoratie, verf & behang, verlichting, decoratie, enz. Als familiebedrijf met meer dan 37 jaar ervaring stelt het meer dan 75 medewerkers te werk in zijn showroom en magazijnen in Ninove, die respectievelijk 6.000m² en 12.000m² groot zijn.

Het concept van Zelfbouwmarkt is: 7 speciaalzaken onder 1 dak mét advies. Het wil de klant bijstaan bij elke stap van haar of zijn bouw- en interieurplannen. Zelfbouwmarkt werkt niet met verkopers, maar met adviseurs. Je kan er ideeën en/of inspiratie opdoen in de toonzaal, advies vragen aan de specialisten in de verschillende afdelingen, producten aankopen.

Deze week geeft Zelfbouwmarkt ook een nieuwe editie uit van een hun lifestylemagazine, boordevol interessantie tips, decoratie- en verbouwideeën en nuttige weetjes. Het magazine is gratis te verkrijgen in de winkel of kan bekeken worden via http://www.zelfbouwmarkt.be/magazine

Voor meer info & de webshop, ga naar www.zelfbouwmarkt.be

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons