D&D Shop: een droomwinkel voor Disneyfans

    02 juli 2024

    NINOVE – Nicolyn en Terry Dhondt openen op 1 augustus hun D&D Shop in de Langemuntstraat 8. Iedere aankoop zorgt voor een sprankeltje Disney-magie: van klassiekers tot nieuwe favorieten.

    “We bestonden al op FB en sinds maandag 24 juni is onze website ook online”, vertelt ons Nicolyn. We spraken haar voor het winkelpand in de Langemuntstraat, dat nu nog leeg staat maar tegen 1 augustus de Disney-magie zal uitstralen. ”Je zal hier zowat alles van Disney kunnen kopen: van brooddozen tot kledij en leuke hebbedingetjes. We zorgen voor een gevarieerde collectie, afgestemd op ieders voorkeur en favoriete Disney-personages.”

    Magie

    Het is duidelijk: bij D&D Shop staat de Disney-beleving centraal. “Elke aankoop is een stukje magie. Van exclusieve kledingstukken tot unieke accessoires, je vindt hier de items die jouw liefde voor Disney weerspiegelen in je dagelijks leven.”

    Dat ze een fysieke winkel in Ninove openen, is niet toevallig. “Ik ben zelf van Ninove; momenteel wonen we nog in Geraardsbergen, maar binnenkort verhuizen we naar hier. Eigenlijk is dit begonnen met een hobby, die serieus is uitgebreid. Niet dat we thuis zelf een grote Disney-verzameling hebben, maar onze kindjes hebben natuurlijk dergelijke spulletjes.”

    De planning is om op 1 augustus open te gaan, met een groot openingsweekend op 10 en 11 augustus. “Dan komt Stitch langs voor een fotoshoot en we vergasten iedereen op een hapje en een drankje. Je moet zeker eens komen, want het zal iets heel speciaal zijn.”

    Voor een kijk op het zeer uitgebreide aanbod kan je alvast terecht op hun website.

    Info: D&D Shop, Langemuntstraat 8 Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons