Dorpsplein loopt vol voor ‘Kermis Outer Schlagert’

    18 augustus 2024

    OUTER – Het feestcomiteit organiseerde zaterdag 17 augustus opnieuw ‘Kermis Outer Schlagert’. Met Christoff, Yves Segers, Luc Jones, Marc Thompson, Larrissa en Tim & Jim was de ambiance verzekerd.

    De avond begon om 20 uur op het dorpsplein, dat voor de gelegenheid was omgetoverd tot ambianceplein. De ene polonaise volgde de andere in strak tempo op.

    Optredens waren er van lokaal talent Marc Thompson en een schitterende Luc Jones.

    Verder zorgden Larissa, Yves Segers en Christoff voor een opperbeste stemming op het volledig volgelopen plein. Tim & Jim sloten de feestnacht af.

    Mede door de goede weersomstandigheden en de mooie affiche werd het één van de beste edities ooit, met veel volk en een geweldige sfeer.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons