Doe de woontest en kijk in de toekomst

    07 februari 2020

    ALGEMEEN – De Vlaamse overheid lanceerde ‘Thuis in de Toekomst’. Dat is een online woontest, die je doet stilstaan bij woonwensen en -uitdagingen. Klik op de link onderaan en doe zelf de woontest.

    Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook. Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt?

    Wat zal veranderen is niet meteen even duidelijk. Daarom lanceert de Vlaamse overheid samen met lokale besturen ‘Thuis in de Toekomst’.

    Online woontest

    Dit is een online woontest. Daarmee kunnen bewoners aan hun stads- of gemeentebestuur informatie geven over hoe ze graag willen wonen: wat ze belangrijk vinden en wat niet.

    En daardoor kunnen ze samen plannen voor de toekomst maken.

    Bovendien krijg je al een kleine inkijk in het wonen van morgen.

    Klik hieronder op de link naar de woontest. Deze invullen neemt ongeveer 15′ in beslag.

    Info: Doe hier de woontest.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons